SALUDA DEL REGIDOR D'ESPORTS

Benvinguts a la pàgina web del departament d’Esports, un espai interactiu i dinàmic que espere que us siga de màxima utilitat a l’hora de relacionar-se amb aquest departament.

Com a finestra virtual de l’activitat esportiva aquest lloc està concebut per a donar una resposta immediata a les vostres necessitats d’informació, a més pretén servir-vos de guia per a tractar assumptes i realitzar tràmits.

A través de cadascun dels apartats que conformen aquesta web podreu conéixer no sols la composició, funcionament i agenda, també les particularitats associatives de l’esport a Alzira.

Continuem treballant per a convertir aquesta web en una eina àgil, transparent i accessible on la participació i el diàleg siguen claus de l’activitat diària, junt al foment de les noves tecnologies i l’ús de l’administració electrònica.

Com a regidor d’Esports espere que aquesta eina us servisca com a bústia d’idees, suggeriments i queixes. Us anime a utilitzar aquest canal de comunicació com a contacte habitual en la vostra relació amb el Departament d’Esports.

Una cordial salutació.

Fernando Pascual Moscardó

Regidor d’Esports