ACTIVA’T AMB L’ESPORT torna als centres educatius amb més de 4.900 alumnes inscrits Alzira Juny de 2023.- Més de 4.900

ACTIVA’T AMB L’ESPORT torna als centres educatius amb més de 4.900 alumnes inscrits Alzira Juny de 2023.- Més de 4.900


ACTIVA’T AMB L’ESPORT torna als centres educatius amb més de 4.900 alumnes inscrits

Alzira Juny de 2023.- Més de 4.900 alumnes de primària dels col•legis Vall de la Casella; Gloria Fuertes; Tirant lo Blanch; Ausiàs March; Pintor Teodoro Andreu; Sants Patrons, Blasco Ibáñez; García Lorca; Lluís Vives; Santa Maria d’Aigües Vives, la Purísima i l’Alborxí, han participat en el programa «Activa’t amb l’esport», una iniciativa sorgida ja fa dos anys i que persegueix la promoció en la pràctica activa de l’esport per tal de combatre el sedentarisme.

Des de la regidoria d’Esports, considerem que el programa “Activa’t amb l’Esport”, subvencionat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, té com a objectiu fomentar l’activitat física i l’esport entre els escolars de la nostra localitat, promovent hàbits saludables i el desenvolupament integral dels joves. Les activitats es prolongaran fins al mes de juny i consistiran en sessions que se realitzaran en els propis centres educatius i en les instal·lacions esportives municipals.

Les activitats han estat incloses dins de les hores lectives dels escolars i s’han practicat les següents propostes esportives: pilota valenciana, handbol, futbol sala, futbol, bàsquet, karate, rugbi i halterofília.

Des del departament d’esports, agraïm la magnífica acollida d’esta iniciativa per part dels centres educatius, ja que facilita a l’alumnat de la ciutat l’aprenentatge de noves disciplines esportives amb les quals familiaritzar-los i, per què no, propiciar, en un futur, la pràctica habitual de qualsevol de les propostes esportives que es poden realitzar en les instal•lacions esportives de la ciutat d’Alzira.

A més de la pràctica esportiva, el programa també busca inculcar valors com el treball en equip, la disciplina, el respecte i la superació personal. Els participants tindran l’oportunitat de rebre formació per part de professionals de l’esport i de participar en competicions locals.
Source

Comparteix aquesta publicació