ALBERTO CASTRILLO DEL CLUB DE TIR OLÍMPIC ALZIRA ACONSEGUEIX UNA MEDALLA DE BRONZE EN LA PRIMERA FASE NACIONAL

El passat dia 5 de març l’esportista lleonés establit a Alzira des de fa més de deu anys va obtindre una meritòria tercera plaça en la volta a les competicions nacionals després de la pandèmia. La prova, que va tindre lloc en la localitat de la Llacuna (Tenerife), va comptar amb el més destacat del tir pràctic dins del panorama nacional en el que va suposar la represa de les Copes President dos anys després.

L’organització va presentar deu exercicis diferents en els quals els esportistes van poder demostrar tant la seua velocitat com punteria, mesclant exercicis de trets ràpids amb uns altres més tècnics, després dels quals Alberto Castrillo es va alçar amb la medalla de bronze en la divisió de Producció, només superat pel diverses vegades Campió d’Europa Eduardo de Cobos i el local Bonaventura Darías, un altre habitual dels podis de la modalitat en els últims anys.

Amb aquest resultat el tirador es col·loca en el seté lloc del Rànquing Nacional Absolut de la divisió més exigent del IPSC nacional.

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *