Alzira destaca l’èxit de la gestió esportiva La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira ha presentat la memòria de


Alzira destaca l’èxit de la gestió esportiva

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira ha presentat la memòria del departament d’esports de l’any 2022, on es destaca considerablement l’augment de la pràctica esportiva entre la societat alzirenya. També l’ús de les instal·lacions i la seua millora.

Entre les dades destacades pel departament d’Esports està el total d’usuaris de les instal·lacions esportives municipals, concretament la piscina municipal coberta és la més utilitzada amb un total de 112.183 esportistes al llarg de l’any 2022,

Pel que fa a la gestió d’activitats el departament ha treballat en diferents programes per fomentar l’activitat física. Cal destacar el programa de foment de l’esport escolar destinat a xiquetes i xiquets en l’etapa de primària on han participat 5.000 alumnes d’activitats com el bàsquet, el handbol i handbol inclusiu, la pilota valenciana, halterofília, futbol sala, futbol, escacs, gimnàstica rítmica, patinatge, karate i rugby. Altre dels programes ha estat “En plena forma”, destinat a les persones grans i totalment gratuït amb una participació de 6.385 persones durant tot el 2022.

L’associació Marisa Gómez també ha realitzat la seua activitat física amb la participació de 6.772 dones. Al programa “Alzira Camina” el departament d’esports ha participant facilitant l’accés al poliesportiu de Tulell i amb una sessió dirigida mensual de Zumba.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha destacat que “Des d’este govern progressista hem impulsat l’activitat física i l’esport intentant facilitar el la mesura del possible cadascuna de les peticions dels clubs i esportistes alzirenys.

Esta memòria que hem presentat mostra la bona llavor realitzada des del departament on s’ha potenciat la pràctica esportiva, s’han millorat les instal·lacions municipals, s’ha ampliat l’horari de cadascun dels recintes esportius, inclòs els caps de setmana.

Des de la regidoria d’Esports hem apostat per l’esport i ens hem treballat de valent per estar a l’alçada del que la nostra ciutat es mereix. Alzira té un gran teixit esportiu i l’Ajuntament sempre ha estat al costat dels i les esportistes” L’edil també ha manifestat que “Encara que és cert que hi ha temes que no hem pogut solucionar ni donar una major rapidesa per tal de millorar el dia a dia dels esportistes, la voluntat d’esta regidoria sempre ha estat el oferir tot el que estava al nostre abast per poder donar un servici al mon de l’esport alzireny”.
Source

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *