Alzira pot acollir la celebració de la Supercopa d’Espanya de Futbol Sala El Palau Municipal d’Esports podrà acollir


Alzira pot acollir la celebració de la Supercopa d’Espanya de Futbol Sala

El Palau Municipal d’Esports podrà acollir la celebració de la Supercopa d’Espanya de Futbol Sala. Després de la reunió mantinguda entre el regidor d’Esports, Fernando Pascual amb el president del club alzireny, Vicent Fontana i el director de Primera i Segona de la Real Federació Espanyola de Futbol Futsal (RFEF), Javier Lorente.

Esta reunió es va realitzar coincidint amb el partit de Copa del Rei celebrat a la nostra ciutat la passada setmana. Valorades les condicions de la RFEF per poder acollir este esdeveniment esportiu, els tècnics municipals conjuntament amb el club Alzira Futbol Sala han decidit acceptar la invitació i treballar en positiu perquè Alzira torne a ser referent nacional en el seu àmbit esportiu.

Lorente, a la seua visita, va destacar el bon estat del palau per acollir una competició nacional d’estes característiques. Per la seua banda el regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que “Alzira està sent referent a nivell esportiu en tot el territori nacional, en els últims mesos hem pogut comprovar com els nostres esportistes i la nostra ciutat ressona per tot arreu. Des de l’Ajuntament d’Alzira seguirem treballant per millorar el benestar dels nostres esportistes, ajudant a la seua formació i a la seua trajectòria, fent de la nostra ciutat un referent esportiu en tots els nivells”.


Source

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *