Cent anys de U.D. Alzira La UD Alzira compleix 100 anys en un dels millor moment que travessa com a club al llarg de la


Cent anys de U.D. Alzira

La UD Alzira compleix 100 anys en un dels millor moment que travessa com a club al llarg de la seua història. Tot un referent local, una institució que cohesiona la ciutat i du el nom d’Alzira per a allà on va.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha destacat: “La salut del club alzireny és immillorable coincidint amb el seu centenari, estant en un dels seus millors moments a nivell esportiu”. L’edil ha afegit que: “No tots els dies es compleixen cent anys i fer-ho en un envejable estat de salut no és tasca fàcil. La UD Alzira pot dir alt i clar que amb 100 anys en el seu ‘carnet d’identitat’ està en un dels seus millors moments”.

El club alzireny compleix hui, 2 de novembre, cent anys de la seua fundació i posada en marxa. Tal dia com hui de 1922 es va escriure la primera pàgina de la seua història com a club i una de les més importants a la història de l’esport alzireny. Cent anys després els somnis continuen més vius que mai, i bona mostra és la classificació per a jugar la Copa Rei, destacant també la final de la Copa RFEF que es jugarà esta vesprada a l’estadi municipal Luis Suñer.

Des de l’Ajuntament i el seu departament d’Esports es vol felicitar al club U.D. Alzira per esta celebració agraint a tots els alzirenys i alzirenyes que al llarg de la història han fet possible que el club haja arribat a complir cent anys. Enhorabona.
Source

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *