Comencen els programes En plena forma i Esport i salut (climateri) El proper dilluns 3 d’octubre comencen els programe


Comencen els programes En plena forma i Esport i salut (climateri)

El proper dilluns 3 d’octubre comencen els programes esportius destinat a persones majors “En plena forma” i “Esport i salut”. Estes activitats es realitzen tres dies per setmana.

🏃🏻‍♂️En plena forma
Amb este programa es pretén apropar i millorar l’activitat física i els seus beneficis al col·lectiu de persones majors. Es realitza dilluns, dimecres i divendres de 9.30 a 10.30 hores. Les persones interessades en participar han de dirigir-se al punt de partida de l’activitat a l’hora d’inici de l’activitat, a la plaça de la Generalitat. Es començarà amb la realització d’exercicis de calfament supervisats per monitors titulats per a continuació procedir a caminar fins al poliesportiu de Tulell on es durà a terme una sessió de gimnàstica variada.

Es recomana als i les participants la utilització de roba còmoda o esportiva per tal de poder dur a terme l’activitat.

🏃🏼‍♀️Esport i Salut (Climateri)
El climateri constitueix una etapa de la vida de la dona de límits imprecisos, situada entre els 45 i 64 anys d’edat. És una època en la qual es produeixen importants canvis, tant des del punt de vista físic com a social. L’educació sanitària junt a la activitat física durant aquest període es converteix en un element clau per a la promoció de la salut.

Este programa d’activitat física dirigit a aquest col•lectiu te com a objectiu adquirir un major control sobre la pròpia salut i al mateix temps millorar la condició física. L’activitat es realitzarà de 9.30 a 10.30 hores. Hi haurà dos grups, un d’ells dilluns i dimecres i el segon els dimarts i dijous, estes sessions es realitzaran al Palau d’Esports. A més hi ha una tercera sessió els divendres a les piscines cobertes municipals o es practicarà gimnàstica en medi aquàtic.

El preu d’esta activitat és de 45 euros al trimestre l’abonament de gimnàstica i de 48 euros l’abonament de gimnàstica i activitat aquàtica. Les inscripcions es poden fer al departament d’Esports o cridant al telèfon 96 245 92 50.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que “Des de l’Ajuntament d’Alzira som conscients de la importància de l’activitat física moderada en les persones majors. Seguim treballant en estos dos programes esportius que pretenen millorar la salut dels majors i de les dones, esperant que l’èxit de participació del passat curs augmente en esta nova temporada que ara iniciem” L’edil ha afegit que “Fer esport moderat obté beneficis significatius com la millora en la funció cardiopulmonar, en la flexibilitat, força i qualitat de vida”.

Source

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *