DESTACATS LLOCS PER ELS ALZIRENYS EN EL CAMPEONAT D’ESPANYA ESCOLAR D’HALTEROFÍLIA

Dissabte passat 19 de març es va celebrar en el poliesportiu Cerro Almodovar de Madrid el Campionat d’Espanya en edat escolar d’Halterofília.

Diferenciada per les edats compreses entre els anys 2008 fins a 2012 , 72 xiquets van competir per a realitzar la millor de les seues tècniques. Va ser una competició diferent al que acostumem en l’halterofília on sempre guanya el que més alça.

Els xiquets van disputar el seu lloc calcant la tècnica dels tres moviments d’arrancada i de dos temps amb un pes modest ben controlat.

Alex Ramiro Carpi i Mireia Perez Calatayud, tots dos campions dels jocs escolars de la Comunitat Valenciana van obtindre un meritori sisé i seté lloc en la categoria dels nascuts en el 2011,mentre que Paula Andujar Cap els supere amb el cinqué lloc si bé en la categoria dels nascuts en el 2012.

En una competició atípica per els levantadors la graderia desbordava de públic expectant davant la participació del futur de l’Halterofília Espanyola.

Jesús Ballesteros l’entrenador i Mónica Carrió la presidenta del club halterofília Alzira han mostrat la seua satisfacció pels resultats obtinguts , sent el club valencià amb major nombre de participants en aquest torneig.

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *