El club de Tir Olímpic celebrarà el primer memorial José Gamero El club de Tir Olímpic ha decidit crear el memorial Jo

El club de Tir Olímpic celebrarà el primer memorial José Gamero El club de Tir Olímpic ha decidit crear el memorial Jo


El club de Tir Olímpic celebrarà el primer memorial José Gamero

El club de Tir Olímpic ha decidit crear el memorial José Gamero, qui va ser president d’este club i que ens va deixar el passat any. El regidor d’Esports, Fernando Pascual, i el tècnic municipal s’han reunit amb els membres del Club de Tir Olímpic d’Alzira per a celebrar el primer memorial José Gamero amb els millors esportistes tant autonòmics com a l’àmbit nacional.

A més de tractar el tema del memorial, els membres del club han presentat a l’Ajuntament el projecte per a l’ampliació i millora de les instal·lacions del club. Destaca a este projecte la creació d’una pista homologada de tir pneumàtic o aire comprimit de deu metres de distància i catorze llocs de tir.
Al mateix temps s’ha parlat de la neteja dels camps limítrofs al camp de tir i de la creació de tres pistes per a la realització de competicions d’IPSC.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que “Des de la regidoria d’Esports anem a donar suport al club de Tir Olímpic, principalment amb el memòria José Gamero, un referent dins del mon de l’esport de la nostra ciutat i que lamentablement ens va deixar en l’any 2022. Des del departament estarem sempre al costat dels clubs intentant oferir tot els que està a les nostres mans per tal de millorar el seu treball”

Source

Comparteix aquesta publicació