El Poliesportiu Fontana Mongort, l’assignatura pendent del govern que hui acaba el seu mandat. Alzira, juny de 2023.- E


El Poliesportiu Fontana Mongort, l’assignatura pendent del govern que hui acaba el seu mandat.

Alzira, juny de 2023.- En el dia de hui, culmina la present legislatura i vull abordar un tema que ha sigut una constant preocupació durant el meu període com a regidor d’esports: la finalització del Poliesportiu Fontana Mongort.

Com regidor d’esports, durant aquests anys, he compartit amb els usuaris d’aquesta instal•lació les dificultats i obstacles als quals ens hem enfrontat en la realització d’aquesta important obra des del seu inici. No obstant això, entenc que aquestes dificultats no poden servir d’excusa per als esportistes que necessiten fer ús d’aquestes instal•lacions.

Des del Departament d’Esports, hem estat realitzant un seguiment constant de les obres i ens complau informar que actualment es troben dins del ritme establit per l’empresa constructora. Encara que en aquest moment no podem proporcionar dates precises per a la finalització de la reforma del sostre, així com d’altres aspectes com la pista, els vestuaris, la pintura i la il•luminació, volem assegurar-los que s’està treballant diligentment per a completar aquests projectes al més prompte possible.

Fernando Pascual, regidor d’esports en funcions, una vegada més, expressa públicament les seues disculpes com a responsable polític pels retards que s’han presentat en l’execució d’aquesta obra. “Reconec la importància d’aquestes instal•lacions esportives i comprenc la frustració que això pot generar”.

El compromís del departament d’esports ha sigut i continuarà sent treballar àrduament per a garantir la finalització reeixida del Poliesportiu Fontana *Mongort, i així brindar als esportistes l’espai adequat per al desenvolupament de les seues activitats.

Agraïsc la paciència i comprensió de tots els esportistes afectats per aquest retard. Estic convençut que, una vegada conclosa aquesta reforma, el Poliesportiu Fontana Mongort es convertirà en un espai de referència per a la pràctica esportiva i contribuirà al benestar de la nostra ciutat. Afirma Pascual.Source

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *