Èxit de participació en el programa “Esport i Salut” El programa ‘Esport i Salut’ ha iniciat el nou curs amb un gran èx

Èxit de participació en el programa “Esport i Salut” El programa ‘Esport i Salut’ ha iniciat el nou curs amb un gran èx


Èxit de participació en el programa “Esport i Salut”

El programa ‘Esport i Salut’ ha iniciat el nou curs amb un gran èxit de participació. El palau d’esports i la piscina municipal coberta acullen el programa de climateri, destinat a una etapa de la vida de la dona de límits imprecisos.

Este programa d’activitat física dirigit a aquest col•lectiu té com a objectiu adquirir un major control sobre la mateixa salut i al mateix temps millorar la condició física.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que “L’èxit de participació en este programa és gràcies a la participació i implicació de l’Associació Marisa Gómez, un grup de dones proactives i amb una gran capacitat de convocatòria”. L’edil també ha destacat que “És necessari la pràctica esportiva, és per això que l’Ajuntament d’Alzira fomenta tota mena d’activitats per tal d’aplegar al segment més gran de població amb la finalitat de cuidar la salut, és per això que treballem conjuntament amb l’associació Marisa Gómez per millorar la condició física i la salut de les dones alzirenyes”.
Source

Comparteix aquesta publicació