Èxit participació al programa “En plena forma” Arranca el programa “En plena forma” i ho fa amb un gran èxit de partici

Èxit participació al programa “En plena forma” Arranca el programa “En plena forma” i ho fa amb un gran èxit de partici


Èxit participació al programa “En plena forma”

Arranca el programa “En plena forma” i ho fa amb un gran èxit de participació. Esta iniciativa de la regidoria d’Esports es consolida com a un programa que pretén apropar i millorar l’activitat física i els seus beneficis al col•lectiu de persones majors.

Cal recordar que encara es pot inscriure al punt de partida de l’activitat a l’hora d’inici a la plaça de la Generalitat. Es realitza dilluns, dimecres i divendres de 9.30 a 10.30 hores. L’activitat comença amb la realització d’exercicis de calfament supervisats per monitors titulats per a continuació procedir a caminar fins al poliesportiu de Tulell on es du a terme la sessió de gimnàstica variada.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que “Durant el passat curs hem pogut comprovar la importància de l’activitat física moderada en les persones majors i com esta pràctica ha calat entre els participants a este programa. Espere que a poc a poc vaja augmentat encara més el número de gent en esta activitat totalment gratuïta i oberta per a tot el veïnat sènior que vulga participar. Fer esport moderat obté beneficis significatius com la millora en la funció cardiopulmonar, en la flexibilitat, força i qualitat de vida”.Source

Comparteix aquesta publicació