Hui, el president de la Confraria del Crist en l’Agonia, Ramon Flors i directius de la mateixa s’han reunit amb el regid


Hui, el president de la Confraria del Crist en l’Agonia, Ramon Flors i directius de la mateixa s’han reunit amb el regidor d’Esports, Fernando Pascual, per a preparar la col•laboració de l’Ajuntament en la 7a Carrera Solidària en favor de Aspanion.
Durant la reunió, es va acordar que la regidoria d’Esports col•laborarà en l’organització de l’esdeveniment, que tindrà lloc diumenge que ve 14 de maig a les 10.30 hores, amb eixida des de la plaça major de la nostra ciutat. A més, es van comentar diversos temes relacionats amb la seguretat, el trànsit i la logística de l’esdeveniment.
La carrera té com a objectiu recaptar fons per a l’Associació de Pares de Xiquets amb Càncer (Aspanion), una organització sense ànim de lucre que brinda suport i assistència als xiquets i les seues famílies afectats per aquesta malaltia.
La col•laboració entre la Confraria del Crist en l’Agonia, el departament d’Esports i Aspanion és una mostra de la solidaritat i el compromís de la nostra ciutat amb els més necessitats. Convidem a tots els ciutadans a participar en aquesta carrera solidària i a donar suport a aquesta causa tan important.


Source

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *