Hui s’ha presentat la XVII Copa Espanya Federació Clubs Sub16 i Sub18 i Jornada Nacional de Tècnica 2023 d’Halterofília,


Hui s’ha presentat la🏆 XVII Copa Espanya Federació Clubs Sub16 i Sub18 i Jornada Nacional de Tècnica 2023 d’Halterofília, que se celebrarà a Alzira este cap de setmana al Palau d’Esports d’Alzira.

Per primera vegada, s’ha aconseguit reunir les quatre dones olímpiques 👏👏👏de l’Halterofília Espanyola, de les quals dos són alzirenyes, Mónica Carrió i Gema Peris, que juntament amb Lidia Valentín, i Pepi González, han fet brillar el Gimnàs Julián Perea. També ha estat la reconeguda Estefanía Juan, en el que ha estat un acte homenatge a Julián Perea.

Un merescut homenatge a qui va ser l’ànima máter ❤️❤️❤️ de l’halterofília a Alzira, referent d’aquest esport que va aconseguir grans èxits com que tres dels seus halteres arribaren als Jocs Olímpics: 🏋️‍♀️Lorenzo Carrió a Atlanta 1996, 🏋️Mónica Carrió en Sidney 2000 i 🏋️‍♂️Gema Peris a Atenes 2004, I Estefanía Juan, que va guanyar set medalles 🥇 en el Campionat Europeu d’Halterofília entre els anys 1996 i 2007.

❗️RECORDEU
📅11 i 12 de febrer
⏰A partir de les 9.00 h
📍Palau d’Esports Alzira C/Pere Morell, 15
🎫Entrada Gratuïta
Source

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *