LA PISCINA COBERTA INCREMENTA EN MÉS D’UN 47% L’ÚS PÚBLIC La piscina municipal coberta ha incrementat en un 47,1% l’ús

LA PISCINA COBERTA INCREMENTA EN MÉS D’UN 47% L’ÚS PÚBLIC La piscina municipal coberta ha incrementat en un 47,1% l’ús


LA PISCINA COBERTA INCREMENTA EN MÉS D’UN 47% L’ÚS PÚBLIC

La piscina municipal coberta ha incrementat en un 47,1% l’ús municipal. Cada vegada més, els alzirenys i alzirenyes utilitzen les instal•lacions municipals de la piscina coberta per realitzar exercici i millorar la seua condició física i la seua salut.

Totes les activitats oferides des del departament d’esports en esta instal•lació municipal s’han vist incrementades de manera considerable en relació amb les dades del passat any, ja de per sí mateix bones. Es tracta d’un dels millors arrancaments de temporada dels últims anys recuperant nivells d’explotació pre-pandemia.

El major increment de dades ha estat a les activitats no dirigides, concretament amb un 53.2% més de participació, també s’han vist incrementades les activitats dirigides amb un percentatge del 30.4%.

Els abonaments també s’han vist incrementats. Els mensuals han pujat un 55%, els anuals un 77% i els de jubilats, pensionistes, aturats i joves han incrementat un 43%. Els col•lectius especials augmenten en un 54% i pel que fa a la venda d’entrades l’augment és d’un 18%.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que “Des del departament estem molt contents de la consolidació de l’ús públic de la piscina coberta. Tots els alzirenys i alzirenyes tenen al seu abast una instal•lació per a la pràctica esportiva”. L’edil ha afegit que “Des de l’Ajuntament seguirem treballant per donar el millor dels servicis als nostres veïns i veïnes perquè puguen fer ús de la piscina coberta”.

Source

Comparteix aquesta publicació