La regidoria d’Esports se suma a la celebració de la Setmana Europea de l’esport i l’ha iniciada amb una jornada informa


La regidoria d’Esports se suma a la celebració de la Setmana Europea de l’esport i l’ha iniciada amb una jornada informativa al voltat de com reprendre l’activitat física després d’un accident cardiovascular . Estes xerrades s’han celebrat a l’auditori de la Casa de la Cultura on tres mèdics de Vithas Alzira ha realitzat tres ponències per informar de com reprendre l’activitat física després de patir la malaltia.

Les xerrades han estat a càrrec dels doctors Víctor Girbés, Coordinador de Cardiologia del Centro Mèdic Vithas Alzira; Josep Esteve, metge internista del Hospital Vithas Aigües Vives i del Centre Mèdic Vithas Alzira; i Rafael Moreno, internista del Centre Mèdic Vithas Alzira, els quals s’han dirigit especialment a les persones que han patit un accident cardiovascular, per tal d’ensenyar-los a adaptar els seus hàbits de vida i rutines per tal de millorar la seua salut cardiovascular. A més també s’ha presentat un cas real de persona amb mlaltia que ha tornat a fer esport.

El Centre Mèdic de Vithas a Alzira comença així la seua col·laboració amb la regidoria d’esports on es pretenen promoure hàbits de vida saludable. Cal recordar que el dijous dia 29 se celebra el Dia Mundial del Cor, jornada que estarà dedicada a la prevenció de les malalties cardiovasculars. Per a detectar qualsevol anomalia, portarem a terme accions senzilles però essencials com la pressa de tensió. Des de les 10 del matí fins a les 13 hores, un equip de professionals del Centre Vithas Alzira, portarà a terme una acció de presa de tensió arterial a totes les persones que s’acosten al estand. L’objectiu és conscienciar a la ciutadania sobre les malalties, la seua prevenció, control i tractament.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que “Alzira és una ciutat d’esportistes i és per això que des de l’Ajuntament ens sumem a esta celebració europea de l’esport per fer valdre el treball i la dedicació dels esportistes alzirenys en cadascuna de les seues disciplines”.

A l’acte han assitit el propi regidor d’Esports, Fernando Pascual i la regidora Marisa Escribá.
Source

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *