L’Ajuntament d’Alzira adjudica el contracte de les obres de rehabilitació estructural del Fontana Mogort

L’Ajuntament d’Alzira adjudica el contracte de les obres de rehabilitació estructural del Fontana Mogort

La intervenció en el sostre del pavelló d’esports Fontana Mogort està més prop de ser una realitat després de l’aprovació del projecte bàsic i d’execució de la intervenció en el sostre del pavelló.

El projecte consistirà en la substitució integral de la coberta del pavelló després que en 2019 l’Ajuntament encarregara un exhaustiu estudi per tal d’inspeccionar el elements que conformen l’estructura i a la vista dels nombrosos danys i el deficient estat de les soldadures existents, junt als problemes de corrosió i impermeabilització decidira redactar un projecte bàsic que contemplava la substitució integral del sostre.

Els treballs consistiran en garantir la correcta impermeabilització del sostre i la connexió del sistema de drenatge de les instal·lacions existents, ja que en els últims anys s’han enregistrat diversos problemes de filtracions en la coberta en el períodes de fortes pluges.

Esta previst que els pilars augmenten metro i mig per tal de dotar fins a huit metres l’altura lliure de les pistes esportives, així com la instal·lació de panells que faciliten l’entrada de llum natural.

Els treballs es realitzaran en tres fases per a no deixar el pavelló totalment al descobert. Es planteja, a més, un sistema de recollida d’aigües pluvials de la coberta i la substitució de les lluminàries situades en la coberta pel sistema Led, per tal de propiciar un estalvi en el consum energètic i millorar la qualitat del llum.

«El important esforç realitzat per L’Ajuntament d’Alzira té com ha resultat l’aprovació de l’adjudicació del contracte que permetran corregir les grues deficiències estructurals del sostre del Fontana Mogort. La intervenció possibilitarà de nou l’ús de la instal·lació esportiva, ara tancada pel perill que presenta el mal estat del sostre del pavelló», segons Fernando Pascual, regidor d’Esports.

Comparteix aquesta publicació