NOVA ESCOLA DE TIR INFATIL EN ALZIRA El regidor d’Esports, Fernando Pascual junt amb els caps dels departaments d’Esp


NOVA ESCOLA DE TIR INFATIL EN ALZIRA

El regidor d’Esports, Fernando Pascual junt amb els caps dels departaments d’Esports, Enric Taronjer i de Serveis Urbans, Xelo Bisbal,que han visitat les instal•lacions del Club de Tir olímpic d’Alzira situades al carrer Doctor Just on està ubicada l’ESCOLA DE TIR INFATIL.
Estes instal•lacions estan destinades a la pràctica d’esta disciplina des de l’esport base amb pistoles de balins i totalment homologades. Durant la visita s’ha pogut comprovar, per part dels tècnics municipals, que son aptes per a la pràctica d’este Esport.
El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que “Sempre és important que el clubs treballen per potenciar l’esport base, i en Alzira tenim la sort de comptar amb una gran quantitat de clubs on es poden practicar diferents disciplines esportives, des de les més conegudes fins als esports minoritàries però no per això menys importants.
Des de d’Esports volem donar l’enhorabona al Club de Tir Olímpic d’Alzira per esta iniciativa d’acostar la seua pràctica als més menuts i al centre urbà. Tindre a Alzira un lloc on poder fomentar i practicar este esport és tot un encert”. donar l’enhorabona al Club de Tir Olímpic d’Alzira per esta iniciativa d’acostar la seua pràctica als més menuts i al centre urbà. Tindre a Alzira un lloc on poder fomentar i practicar este esport és tot un encert”.Source

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *