Obri la piscina coberta municipal La piscina coberta municipal torna a obrir le…


Obri la piscina coberta municipal

La piscina coberta municipal torna a obrir les portes a partir de demà 1 de setembre. L’horari de la instal•lació és de dilluns a divendres de 7:00 a 22:00 hores, dissabte de 7:00 a 20:00 hores i el diumenge de 8:00 a 14:00 hores. L’obertura es realitzarà amb aforament limitat seguint les normes marcades pel decret de la Conselleria de Sanitat.

Per informar-te dels serveis que ofereix la piscina i el preu dels abonaments es pot consultar la web www.piscina.esportsmunicipalsalzira.com o bé cridar als telèfons 96 312 83 04 o 667 910 854. També al correu electrònic esports@alzira.es. Per apuntar-se cal anar a la mateixa piscina al carrer Verge de la Murta, 53A.

Cal recordar que la piscina coberta ha millorat les seues instal•lacions per tal d’afavorir la pràctica esportiva dels usuaris.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que “Amb l’arribada del nou curs, l’Ajuntament d’Alzira obri de nou la piscina coberta municipal per a la pràctica esportiva. Cal recordar que s’han dut a terme unes obres de millora i manteniment de la instal•lació perquè els usuaris puguen gaudir millor tant de la natació com del gimnàs i balneari”.
Source

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *