2.875 alumnes han participat en les diverses modalitats d’Activa’t amb l’Esport

Les activitats han tingut lloc des del 4 de maig fins al 23 de juny i han participat un total de tretze centres educatius d’Alzira

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira ha impulsat «Activa’t amb l’esport» una iniciativa dirigida als escolars amb diverses disciplines esportives i amb la finalitat de combatre el sedentarisme provocat per la pandèmia de la COVID-19.

L’activitat s’ha desenvolupat des del 4 de maig fins al 23 de juny i ha consistit a iniciar a l’alumnat inscrit en les disciplines esportives de pàdel, bàsquet, handbol, pilota, halterofília i natació.

Han participat un total de 2.875 alumnes de tretze centres educatius: Tirant lo Blanc; Santa Maria d’Aigües Vives; García Lorca; Federico Gracía Sanchiz; Alborxí; Gloria Fuertes; Lluís Vives; Carmen Picó; Blasco Ibañez; Sagrada Familia; Pintor Teodoro Andreu, Ausiàs Marc i Sants Patrons.

Les instal·lacions municipals utilitzades en els programes han sigut les pistes de pàdel de Venècia, Trinquet Municipal, gimnàs d’haterofília i la piscina d’estiu.

Pel que respecta a la participació d’alumnes per activitats 675 han escollit el bàsquet, 550 pàdel, 525 la piscina d’estiu, 425 han escollit la pilota, 375 halterofília, i finalment 325 l’handbol.

«Les activitats han sigut gratuïtes i han comptat amb el suport de professors i professores especialitzats en la pràctica de cada disciplina esportiva. Quant a la resposta ha sigut altament positiva, cosa que ens motiva per a cara el pròxim curs escolar impulsar noves activitats per a seguir propiciant l’activitat física d’una manera dinàmica, divertida, i amb un ambient idoni per a descobrir els múltiples beneficis saludables que ens aporta realitzat qualsevol activitat esportiva», segons Fernando Pascual, regidor de l’Àrea Esportiva.

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *