Hui s’inicia el programa esportiu ‘En plena forma’

Hui s’inicia el programa esportiu ‘En plena forma’

Hui s’inicia el programa esportiu ‘En plena forma’
Este matí s’ha iniciat el nou programa esportiu destinat a persones majors “En plena forma”. Una activitat totalment gratuïta i que es realitza tres dies per setmana: dilluns, dimecres i divendres, de 9.30 a 10.30 hores.
Totes les persones majors interessades en participar han de dirigir-se al punt de partida de l’activitat a l’hora d’inici de l’activitat, a la plaça de la Generalitat. Es començarà amb la realització d’exercicis de calfament supervisats per monitors titulats per a continuació procedir a caminar fins al poliesportiu de Tulell on es durà a terme una sessió de gimnàstica variada.
Es recomana als i les participants la utilització de roba còmoda o esportiva per tal de poder dur a terme l’activitat.
El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que “En esta primera jornada hem pogut comprovar la importància de l’activitat física moderada en les persones majors. Espere que a poc a poc vaja augmentat el número de participant en esta activitat totalment gratuïta i oberta per a tot el veïnat sènior que vulga participar. Fer esport moderat obté beneficis significatius com la millora en la funció cardiopulmonar, en la flexibilitat, força i qualitat de vida..

Comparteix aquesta publicació