ALEVÍ Victòria per acabar la primera fase líders una temporada mes. Ara ve la segona fase on tindrem equips d’alt nivel

ALEVÍ Victòria per acabar la primera fase líders una temporada mes. Ara ve la segona fase on tindrem equips d’alt nivel


ALEVÍ

Victòria per acabar la primera fase líders una temporada mes. Ara ve la segona fase on tindrem equips d’alt nivell i les coses no seran tan fàcils com fins ara. A seguir treballant de valent.

INFANTIL

Derrota 34-23 front al Marni. Partit crucial per la permanència, on des del primer minut als nostres jugadors se’ls va notar la presió que hi comportava. Al descans es va arribar amb una gran diferència de gols en contra. Després del descans, els jugadors eixiren amb una altra actitut i encara que guanyaren la segona part res es va poder fer davant la gran diferència amb la que s’arribà al descans. Hi ha que seguir treballant i preparant-nos, ara jugarem la copa amb moltes ganes i esperant posar en pràctica tot allò que anem aprenent.

CADET B

Maritim 39-38 Maristes-Alzira, partit en el qual havíem de guanyar per un +7 per a guanyar l’eliminatòria, un arbitratge que semblava d’Alevins i fallades de cara a porteria dels nostres ens impedeixen poder aconseguir l’objectiu.

CADET C

Victoria 31-28 davant el Burjassot, però insuficient, ja que no ens permet remuntar la derrota del partit d’anada per 4 gols. Bon partit de tot l’equip que a falta de 15 segons estavellem una pilota en el pal que ens hagués donat el pas a la final. Enhorabona a tots els jugadors per l’esforç!!! Ara a continuar treballant i millorant.

SENIOR

Gran partit del nostre primer equip on s’ens escapa un punt important. La primera part va ser dominada per als nostres amb una gran defensa i claredat en atac on aconseguiren agafar una renta de 5 gols però quan faltaven uns minuts les imprecisions dels nostres feren que ens anarem al descans guanyant d’1 gol.
A la segona part, l’inici va ser erràtic durant uns minuts per part dels dos equips on Llíria va aconseguir posar-se per davant del marcador. Quan faltaven 10 segons i guanyant Llíria d’1, el gran Jorge Garcia va tallar un passe de l’equip contrari i al contracolp va aconseguir que ens xiularen un penal a favor després de què l’arrossegaren. A temps acabat, Guillermo Garcia aconsegueix l’empat de penal.






Source

Comparteix aquesta publicació