La ciutat d’Alzira es va vestir d’emoció i esport en la nit d’ahir amb la celebració de la carrera de la 10 k nocturna.


La ciutat d’Alzira es va vestir d’emoció i esport en la nit d’ahir amb la celebració de la carrera de la 10 k nocturna. L’esdeveniment, organitzat pel 10K Nocturna, organitzada pel club CLUB ATLETISME RICKYSPORTEAM, va reunir a centenars de corredors de totes les edats i nivells d’experiència.
La competició va tindre lloc en un circuit urbà el que va crear un ambient únic i emocionant. Els participants van recórrer una distància de 10 quilòmetres, desafiant els seus límits i gaudint de l’esperit competitiu.
El regidor d’esports, Fernando Pascual, va ser present durant la carrera, mostrant el seu suport als corredors i destacant la importància de l’esport en la comunitat. “Esdeveniments com aquest fomenten la vida activa i saludable, promovent valors com l’esforç, la perseverança i la companyonia”, va declarar el regidor.
Els guanyadors de la competició van ser reconeguts i premiats en una cerimònia en finalitzar la carrera. No obstant això, més enllà dels resultats, el més destacat va ser la participació massiva de persones que es van unir a aquesta experiència esportiva nocturna.
Source

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *