Carrera del 10K Nocturna, organitzada pel club CLUB ATLETISME RICKYSPORTEAM L’emblemàtica carrera del 10K Nocturna IX ME

Carrera del 10K Nocturna, organitzada pel club CLUB ATLETISME RICKYSPORTEAM L’emblemàtica carrera del 10K Nocturna IX ME


Carrera del 10K Nocturna, organitzada pel club CLUB ATLETISME RICKYSPORTEAM
L’emblemàtica carrera del 10K Nocturna IX MEMORIAL ABEL SIGNES, se celebrara el 27 de maig a les 21 hores, amb la col•laboració de la Regidoria d’Esports.
Fernando Pascual, responsable de l’àrea d’Esports, considera que aquesta popular competència atlètica, que ha guanyat reconeixement a nivell comarcal, provincial i nacional, perquè ofereix als corredors l’oportunitat única d’experimentar l’esperit de l’esport sota les estreles.
“Durant la nit, els carrers d’Alzira es convertiran en un escenari vibrant on els atletes podran desafiar els seus límits i gaudir d’una experiència esportiva inoblidable”.
La Regidoria d’Esports, col•labora en l’organització i promoció d’aquest esdeveniment. La carrera del 10K Nocturna es un èxit any rere any, atraient a participants de totes les edats i nivells de condició física. “El seu compromís amb l’esport i la seua visió han sigut fonamentals per a convertir aquest esdeveniment en una tradició estimada per la comunitat esportiva local”.
Des de la Regidoria d’Esports fem una crida a la participació d’aquest esdeveniment esportiu als corredors aficionats fins a atletes elit, brindant l’oportunitat perquè tots els entusiastes de l’esport participen i es divertisquen. A més de l’aspecte competitiu, aquest esdeveniment promou un estil de vida saludable i actiu, fomentant la participació comunitària i l’esperit esportiu.
El regidor d’Esports, Fernando Pascual, convida a tots els ciutadans a unir-se a la carrera del 10K Nocturna i a ser part d’aquesta experiència única. Els interessats poden trobar més informació sobre l’esdeveniment, les inscripcions….
Punxa en l’enllaç de baix i registra’t ja !!
https://www.runatica.com/…/ix-10k-nocturna-ciutat…

Source

Comparteix aquesta publicació