El Consell Assessor d’Esports aprova realitzar la 1a Fira de l’Esport el dissabte 18 de setembre

El Consell Assessor d’Esports aprova realitzar la 1a Fira de l’Esport el dissabte 18 de setembre

El dissabte 18 de setembre la plaça Major d’Alzira acollirà la 1a Fira de l’Esport d’Alzira, un espai on els clubs de la ciutat podran donar-se a conéixer, presentar les seues propostes esportives i, a més, tindre l’oportunitat de realitzar exhibicions amb les quals poder guanyar adeptes a les diverses disciplines esportives que es practiquen a la nostra ciutat.  

El Consell Assessor d’Esports ha donat llum verda a esta iniciativa, plantejada des de la Regidoria d’Esports, i que servirà per a donar un impuls i reactivar l’esport  després de la paràlisi obligatòria d’activitats a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Des del Departament d’Esports ja es porta setmanes treballant en la reactivació de la pràctica de l’exercici físic amb la proposta «Activa’t amb l’esport», la qual està dirigida a diversos cicles formatius dels centres educatius.

«Esta iniciativa ja ha tingut lloc en altres localitats donant un resultat positiu, per la qual cosa hem cregut convenient traslladar la proposta al Consell Assessor per a iniciar a Alzira esta activitat, la qual pot aconseguir aglutinar totes les disciplines esportives que es practiquen a la nostra ciutat en un espai reduït, fet que donarà la possibilitat d’assabentar-se de qualsevol dubte respecte a l’activitat esportiva», segons Fernando Pascual, regidor d’Esports.

Els representants dels clubs presents en el Consell han expressat les seues opinions respecte a la realització de la 1a Fira de l’Esport per tal de fer-la realitat el pròxim mes de setembre.

Comparteix aquesta publicació