ELS BENEFICIS DE PRACTICAR ESPORT Les persones majors de 65 anys representaran el grup d’edat més nombrós al llarg d’aq

ELS BENEFICIS DE PRACTICAR ESPORT Les persones majors de 65 anys representaran el grup d’edat més nombrós al llarg d’aq


ELS BENEFICIS DE PRACTICAR ESPORT
Les persones majors de 65 anys representaran el grup d’edat més nombrós al llarg d’aquest segle. Demà comencen els programes en PLENA FORMA, i Deport i Salut, dos activitats per a les persones majors.
En plena forma
Este programa es pretén apropar i millorar l’activitat física i els seus beneficis al col•lectiu de persones majors. Es realitza dilluns, dimecres i divendres de 9.30 a 10.30 hores.
Les persones interessades en participar han de dirigir-se al punt de partida de l’activitat a l’hora d’inici de l’activitat, a la plaça de la Generalitat.
Es recomana als i les participants la utilització de roba còmoda o esportiva per tal de poder dur a terme l’activitat.

Esport i Salut (Climateri)
El climateri constitueix una etapa de la vida de la dona de límits imprecisos, situada entre els 45 i 64 anys d’edat. És una època en la qual es produeixen importants canvis, tant des del punt de vista físic com a social.
Este programa d’activitat física dirigit a aquest col•lectiu te com a objectiu adquirir un major control sobre la pròpia salut i al mateix temps millorar la condició física. L’activitat es realitzarà de 9.30 a 10.30 hores.
El regidor d’Esports, Fernando Pascual, recomana fer exercici i activitat física perquè milloren la salut, la capacitat funcional, la qualitat de vida i la independència.
Source

Comparteix aquesta publicació