Excelente participación en la I Feria del Deporte celebrada en Alzira

Excelente participación en la I Feria del Deporte celebrada en Alzira

La I Fira de l’Esport celebrada este passat dissabte en la plaça Major ha superat les previsions inicials. Des de l’obertura de l’edició i fins la seua clausura es va comptar amb un constant goteig d’assistents.
En esta primera edició han participat un total de vint clubs esportius dels trenta-sis amb els que compta la nostra ciutat. Al llarg del matí els clubs del Nou Volei Alzira, Judo, Futbol Sala, U.D. Alzira, Taekwondo, Tennis Taula, La Rabosa, Rugby, Deportivo Leo, Nou Bàsquet, Billar, Rickyesporteam, Trencaones, Escacs, Patinatge Wheeling, Pilota Valenciana, Tir Olímpic, Handbol, Gimnàstica Rítmica i Halterofília, van apropar al públic les seues propostes esportives per mig de díptics informatius, així com material de les diverses disciplines esportives que es practiquen en la ciutat d’Alzira.
La idea de realitzar la Fira de l’Esport la va proposar fa uns mesos al Consell Municipal d’Esports el regidor de l’àrea esportiva, Fernando Pascual. La proposta va ser aprovada pels membres del consell i des d’eixe moment s’ha anant donant forma a la fira per tal de materialitzar-la.
«La Fira ha servit per a oferir la millor versió de l’esport alzireny a través del clubs que han participat, donant informació i realitzant exhibicions de les disciplines esportives mostrant les particularitats i característiques dels diferents esports que poden realitzar-se a Alzira. La primera valoració que ens han fet aplegar els clubs participants es positiva, cosa que ens dona motivació per a il·lusionar-nos en la realització d’una segona edició», segons ha manifestat el regidor.
En estos temps d’incertesa i confusió, degut a les mesures restrictives provocades per la pandèmia sanitària de la Covid-19, cal ressenyar que el comportament tant dels clubs participants com del públic assistent va ser exemplar.

Compartir esta publicacion