La regidoria d’Esports obsequia amb samarretes als participants dels campus.

La Regidoria d’Esports està obsequiant amb samarretes als xiquets i xiquetes participants dels campus esportius que s’estan realitzant en diverses instal·lacions esportives d’Alzira.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha visitat este matí el camp d’Esports Venècia, on s’està duent a terme els campus de futbol de l’UD Alzira i el del Club Atletisme Ricksporteam Alzira. Els participants en estos dos campus han rebut una samarreta amb el color corporatiu de la ciutat i amb el lema ‘Activa’t amb l’esport’, que ha estat utilitzat al llarg de tot el curs d’esport escolar. Així mateix, els joves esportistes del club Nou Bàsquet, que estan participant al pavelló esportiu Pérez Puig, també han rebut la seua samarreta. La regidoria d’Esports continuarà amb les visites de la resta dels campus al llarg del mes de juliol.

L’edil responsable de l’àrea, Fernando Pascual, ha manifestat que “des de l’Ajuntament d’Alzira estem al costat dels esportistes, i seguirem treballant per fomentar la pràctica esportiva, sobretot entre els més menuts, ja que ajuda en molts aspectes, com les activitats grupals que milloren la interacció i la integració social, a més que milloren el nivell mental i fan més probable una vida saludable en l’edat adulta, ja que els hàbits que adquirim de xicotets, solen mantenir-se al nostre dia a dia”.

A estos campus s’estan practicant diverses disciplines esportives, entre les que es troben el futbol, bàsquet, atletisme, pilota valenciana, taekwondo i futbol sala. Des de la regidoria d’Esports s’han ofert les instal·lacions municipals per poder realitzar estos campus i fomentar així, en companyia dels clubs i les escoles esportives, la pràctica de l’esport entre els més menuts. Fomentant els seus valors com són el respecte, la solidaritat i la competició sana entre altres.

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *