#NOTICIESNBALZIRA L’NBAlzira en la VII Gala de l’Esport. El passat divendres 18 de novembre es va celebrar al Palau la


🔵🔴#NOTICIESNBALZIRA

L’NBAlzira en la VII Gala de l’Esport.

El passat divendres 18 de novembre es va celebrar al Palau la VII Gala de l’Esport Alzireny.

En este acte va rebre reconeixement el nostre equip Sènior Grana Talleres Autos Leal que la temporada passada, entrenats per l’alzireny Pep Camps, va aconseguir l’ascens a categoria Preferent. El guardó va ser replegat pels jugadors de l’equip Luis Tarragó, Salva Bernia, Luis Borja, Andreu Marin, Josep Sanjuan, Yeraith Recio, Carlos Hungria i Ruben Aparisi.

També va obtindre la seua distinció José Enrique Sanjuan, per la seua tasca com a membre de la directiva del club des de 2008 i president en els períodes 2010-2014 i 2016-2018 on el club va aconseguir grans èxits esportius com l’ascens a Autonòmica del primer equip masculí i la consecució de campionats com Lligues Valencianes i Trofeus Federació per part dels equips del planter. En les seues dos etapes com a president el club va augmentar la seua massa social i el nombre de jugadors i jugadores en gran quantia.

Com cada any es van atorgar els premis als millors esportistes alzirenys 2022. Enguany van recaure en el tirador Alberto Castrillo i la jugadora de pilota Lucia Aguado.

Es va anunciar igualment la màxima distinció a la carrera esportiva i guardó Illa del Xúquer per a l’especialista en Psicologia Deportiva Isabel Balaguer.

Enhorabona a tots els premiats i especialment als xicons del nostre equip sènior!!!

Source

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *