RESULTADOS PRIMERA JORNADA DE LIGA HALTEROFILIA

EL CLUB HALTEROFÍLIA ALZIRA COMENÇA LA TEMPORADA AMB TRES *MINIMAS PER A NACIONALS I LA CELEBRACIÓ DE LA DONA LEVANTADORA.

El passat 5 de març de 2022,es va celebrar en el pavelló d’Halterofília Julian Perea d’Alzira la I Jornada de lliga Nacional d’Halterofília absoluta, júnior, *sub 17 i *sub15, masculina i femenina.

Durant el mateix dia competien totes les levantadores a nivell nacional en les seues diferents seus.

Cabanyal, Ars Potentia i club Halterofília Alzira van compartir tarima obtenint molt bons resultats.

La millor marca masculina la va obtindre Josep Gilabert del club Halterofília Alzira . Amb un total olímpic de 277 kg va obtindre 337,15 punts. La millor marca local sub 17 va ser per al levantador Hector Soto Mira , amb un total olímpic de 148 kg va obtindre 202,61 punts.

Les classificacions femenines van ser per a Ana Castillejo López del club Cabanyal amb la millor marca de competició amb un total Olímpic de 122 kg i una puntuació de 167,56 punts. La millor marca local femenina va ser per a Yaiza Salazar amb un total Olímpic de 111 kg i 154,42 punts.

Els levantadors Hector Soto, Rubén Ortiz i Carles Malonda van realitzar la marca minima per a competir en el Campionat d’Espanya sub 17.

Amb motiu del 8 de març, el club va voler fer esment especial a la dona levantadora.

Julián Perea, fundador del club halterofília Alzira va ser un gran impulsor de l’esport femení obtenint amb les levantadores Mónica Carrió , Estefania Juan, Gema Peris i Alba Sánchez més de 200 títols a nivell nacional i internacional. Campiones del Món, d’Europa i dos participants dones de quatre que hi ha a Espanya pertanyen al club.

El regidor d’esports d’Alzira , Fernando Pascual va fer el lliurament de trofeus femenina de la competició secundant amb la seua assistència la iniciativa del club per donar visibilitat a les dones en aquesta competició.

La pròxima competició serà el campionat júnior de la Comunitat Valenciana i la segona jornada dels Jocs Esportius C.V. el dia 26 de març en el Pavelló Julian Perea.

Club Halterofília Alzira

 

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *