RESULTATS CAP DE SETMANA BENJAMÍ MIXTE XÚQUER CEE – BALONMANO QUART Partit on seguim demostrant allò que estem aprenen

RESULTATS CAP DE SETMANA BENJAMÍ MIXTE XÚQUER CEE – BALONMANO QUART Partit on seguim demostrant allò que estem aprenen


RESULTATS CAP DE SETMANA

BENJAMÍ MIXTE XÚQUER CEE – BALONMANO QUART

Partit on seguim demostrant allò que estem aprenent però no és suficient per poder guanyar el partit. Resultat 2-6 i a continuar entrenant.

ALEVÍ XÚQUER CEE- BALONMANO QUART BLANC

Victòria 8-0 per recuperar sensacions. Gran actuació dels nostres amb molta mobilitat i encert de cara a porteria. L’equip va adaptant-se a les normes de categoria infantil.

INFANTIL XÚQUER CEE – BALONMANO CASTELLÓ
Partit de menys a més. Els primers minuts dubtosos del nostre equip que aprofita el rival per agafar marge fins un +4, però reaccionem a temps i arribem al descans per davant. Ja a la segona part amb una defensa més ràpida i forta i, atacs més clars aconseguim distanciar-nos i deixar els dos punts a casa

ALZIRA/MARISTES CADET B – HANDBOL ALMASSORA

Partit molt disputat que no queda resolt fins l’últim atac. Resultat final 32-31 i dos punts que es queden en casa.

HANDBOL BENICARLÓ – ALZIRA/MARISTES CADET C

Mal partit principalment en la faceta ofensiva. Ataquem massa estàtics amb poc moviment de jugadors i de pilota el que ens fa anar sempre per darrere en el marcador i acabar molts atacs en situació de passiu amb males decisions. Al xiulit final 25-23 i ens deixem dos punts pel camí.

FAMILY CASH ALZIRA/CANALS SÈNIOR – HANDBOL ONDA

Desplaçament amb moltíssimes baixes davant un rival que corre però que en joc posicional la nostra defensa demostrava que si hages tingut més banqueta el partit hagués segut diferent. Al final 30-16 i toca esperar al Puçol aquesta setmana.

#Handbolicats

RIBERA ALTAAA! ALZIRAAA!Source

Comparteix aquesta publicació