Hui Alzira, ha sigut capital del món de l’Halterofília. Alzira Febrer de 2023.- Les quatre dones olímpiques de l’Halte


Hui Alzira, ha sigut capital del món de l’Halterofília.

Alzira Febrer de 2023.- Les quatre dones olímpiques de l’Halterofília Espanyola, de les quals dos són alzirenyes, que juntament amb Lidia Valentín, i Pepi González, han fet brillar el Gimnàs Julián Perea.

Hui s’ha celebrat la presentació del campionat d’Espanya de XVII Copa Espanya Federació Clubs Sub16 i Sub18 i Jornada Nacional de Tècnica 2023 i un merescut homenatge a Julián Perea. Des de la regidoria d’Esports, anem a col•laborar en el merescut homenatge a Julián Perea, que el Club celebrara el pròxim cap de setmana, al qual va ser l’ànima máter de l’halterofília a Alzira.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, recorda que Perea, va fundar el club en 1961 Julian ha sigut un referent del món de l’halterofília impulsor d’aquest esport a Alzira. Allí va fundar el club en 1961 i va aconseguir grans èxits durant les dècades dels 80 i 90. Ademes va aconseguir grans èxits com que tres dels seus halteres arribaren als Jocs Olímpics.

Mostra de la seua dedicació és que com a entrenador va tindre tres participacions olímpiques de la mà de Lorenzo Carrió a Atlanta 1996, Mónica Carrió en Sidney 2000 i Gema Peris a Atenes 2004, I Estefanía Juan, que va guanyar set medalles en el Campionat Europeu d’Halterofília entre els anys 1996 i 2007.

Des de 1961, l’halterofília a Alzira, sempre va tindre en Julian Perea, un gran entrenador i una gran persona. Ara ens toca tots nosaltres a través del seu homenatge confirmar la seua labor perquè quede sempre en la memoria del l’esport de la nostra ciutat.

Des de la regidoria d’Esports, col•laborarem perquè aquest esdeveniment esportiu tinga la categoria que es mereix. Com sempre agrair a Monica Carrio, el seu treball en favor de l’halterofília i el deport de la nostra ciutat.Source

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *